Hoeksche Zaken
2014
110
Werelds:
Culinaire kwaliteit
op iedere locatie
Werelds In-Side Catering is een apart
onderdeel van de Werelds(e) onderneming die
Michel en Miranda Schreuders ruim
tien jaar geleden begonnen in Oud-
Beijerland. Daar werd gestart met Werelds,
Rechtsboven:
Michel Schreuders.
Onder:
Impressie van
het Werelds aan het
Strand.
‘Van 10 tot 10.000’. Dat is altijd het vaste
antwoord van Michel Schreuders als hem
wordt gevraagd voor hoeveel mensen hij
een feest kan cateren. In de afgelopen jaren
heeft de eigenaar van restaurant Werelds
aan de Kade in Oud-Beijerland en lunchroom
Werelds In-Side in Middelharnis zijn naam
ook gevestigd als cateringspecialist met
Werelds In-side Catering.
WERELDS AAN DE KADE
een zaak die in 2006 verhuisde naar een
fantastische plek aan de Oostkade en vanaf
dat moment Werelds aan de Kade heette.
Vanaf het allereerste begin heeft het horecastel
zich gehouden aan een aantal vaste principes:
verse ingrediënten, smaakvolle combinaties,
met zorg bereid en goed personeel. Kortom,
eten bij Werelds is altijd een feestje!
KWALITEIT
Die kwaliteit is niet alleen beperkt gebleven
tot het restaurant, voor feesten en partijen op
locatie verzorgt Werelds binnen en buiten de
catering. Dat varieert van bedrijfsopeningen
of grote bedrijfsjubileumfeesten tot kleine
partijen voor particulieren en bijeenkomsten
van gemeentelijke en provinciale instanties.
En altijd naar volle tevredenheid. ,,Wij staan
voor constante kwaliteit en goede service,’’ zegt
Michel Schreuders. ,,Als je goede producten
gebruikt en verrassende gerechten maakt, zijn
je gasten zo enthousiast dat zij zorgen voor de
mond-tot-mond-reclame. Dat brengt ook weer
nieuwe gasten, en onze vaste gasten blijven
ons terugvragen. Bij tal van bedrijven mogen
wij steeds weer terugkomen. Het is prachtig
als mensen je dat vertrouwen schenken.’’
Schreuders vertelt zijn verhaal in het sfeervolle
restaurant bij de haven in Oud-Beijerland.
Deze horecagelegenheid stond aan de basis
van datgene wat hij de afgelopen jaren heeft
bereikt. Dat gaat verder dan alleen het serveren
van verrassende en smaakvolle gerechten. Ook
aan het interieur wordt veel aandacht geschon-
ken. Steeds volgens de laatste trends, maar met
oog voor stijl en comfort.
WERKWIJZE
Twee jaar geleden breidde Werelds zijn
activiteiten uit met Werelds In-Side, de
inmiddels succesvolle lunchroom bij Tieleman
Keukens in Middelharnis. Eigenaar Jan
Tieleman, vaste gast bij Werelds aan de Kade,
was de lunchroom aanvankelijk zelf begonnen,
maar vroeg Schreuders de zaak over te nemen.
Overtuigd als hij was van diens kwaliteiten.
,,Op een dinsdag hebben we het allemaal
besproken en op donderdag ben ik gestart,’’
verhaalt Schreuders. ,,Ik ben overgestapt op
biologische koffie, losse thee, verse producten
en heb het team onze werkwijze uitgelegd. Het
resultaat is een prachtige zaak die uitstekend
loopt.’’
Vasthoudend aan hun principes, durven
Michel en Miranda Schreuders ook een
nieuwe uitdaging aan. Eind mei 2015 openen
zij Werelds aan het Strand in Ouddorp. Een
splinternieuw complex aan de Grevelingen
met goed eten, terrassen, een zwembad en
een privéstrand, daar omheen ligt een park
WERELDS AAN DE KADE
Oostkade 24, 3261 KL Oud-Beijerland, T: 0186 617170, I:
www.wereldseten.nl