Background Image
Previous Page  110 / 120 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 110 / 120 Next Page
Page Background

Hoeksche Zaken

2014

110

Werelds:

Culinaire kwaliteit

op iedere locatie

Werelds In-Side Catering is een apart

onderdeel van de Werelds(e) onderneming die

Michel en Miranda Schreuders ruim

tien jaar geleden begonnen in Oud-

Beijerland. Daar werd gestart met Werelds,

Rechtsboven:

Michel Schreuders.

Onder:

Impressie van

het Werelds aan het

Strand.

‘Van 10 tot 10.000’. Dat is altijd het vaste

antwoord van Michel Schreuders als hem

wordt gevraagd voor hoeveel mensen hij

een feest kan cateren. In de afgelopen jaren

heeft de eigenaar van restaurant Werelds

aan de Kade in Oud-Beijerland en lunchroom

Werelds In-Side in Middelharnis zijn naam

ook gevestigd als cateringspecialist met

Werelds In-side Catering.

WERELDS AAN DE KADE

een zaak die in 2006 verhuisde naar een

fantastische plek aan de Oostkade en vanaf

dat moment Werelds aan de Kade heette.

Vanaf het allereerste begin heeft het horecastel

zich gehouden aan een aantal vaste principes:

verse ingrediënten, smaakvolle combinaties,

met zorg bereid en goed personeel. Kortom,

eten bij Werelds is altijd een feestje!

KWALITEIT

Die kwaliteit is niet alleen beperkt gebleven

tot het restaurant, voor feesten en partijen op

locatie verzorgt Werelds binnen en buiten de

catering. Dat varieert van bedrijfsopeningen

of grote bedrijfsjubileumfeesten tot kleine

partijen voor particulieren en bijeenkomsten

van gemeentelijke en provinciale instanties.

En altijd naar volle tevredenheid. ,,Wij staan

voor constante kwaliteit en goede service,’’ zegt

Michel Schreuders. ,,Als je goede producten

gebruikt en verrassende gerechten maakt, zijn

je gasten zo enthousiast dat zij zorgen voor de

mond-tot-mond-reclame. Dat brengt ook weer

nieuwe gasten, en onze vaste gasten blijven

ons terugvragen. Bij tal van bedrijven mogen

wij steeds weer terugkomen. Het is prachtig

als mensen je dat vertrouwen schenken.’’

Schreuders vertelt zijn verhaal in het sfeervolle

restaurant bij de haven in Oud-Beijerland.

Deze horecagelegenheid stond aan de basis

van datgene wat hij de afgelopen jaren heeft

bereikt. Dat gaat verder dan alleen het serveren

van verrassende en smaakvolle gerechten. Ook

aan het interieur wordt veel aandacht geschon-

ken. Steeds volgens de laatste trends, maar met

oog voor stijl en comfort.

WERKWIJZE

Twee jaar geleden breidde Werelds zijn

activiteiten uit met Werelds In-Side, de

inmiddels succesvolle lunchroom bij Tieleman

Keukens in Middelharnis. Eigenaar Jan

Tieleman, vaste gast bij Werelds aan de Kade,

was de lunchroom aanvankelijk zelf begonnen,

maar vroeg Schreuders de zaak over te nemen.

Overtuigd als hij was van diens kwaliteiten.

,,Op een dinsdag hebben we het allemaal

besproken en op donderdag ben ik gestart,’’

verhaalt Schreuders. ,,Ik ben overgestapt op

biologische koffie, losse thee, verse producten

en heb het team onze werkwijze uitgelegd. Het

resultaat is een prachtige zaak die uitstekend

loopt.’’

Vasthoudend aan hun principes, durven

Michel en Miranda Schreuders ook een

nieuwe uitdaging aan. Eind mei 2015 openen

zij Werelds aan het Strand in Ouddorp. Een

splinternieuw complex aan de Grevelingen

met goed eten, terrassen, een zwembad en

een privéstrand, daar omheen ligt een park

WERELDS AAN DE KADE

Oostkade 24, 3261 KL Oud-Beijerland, T: 0186 617170, I:

www.wereldseten.nl