Hoeksche Zaken
2014
111
WERELDS AAN DE KADE
WERELDS IN-SIDE
Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, T: 0187-890239, I:
www.wereldsinside.nlmet ruim zestig strandvilla’s. Deze villa’s staan
los van de beachclub. Bij de receptie van de
4200 vierkante meter grote beachclub, kan
worden ingecheckt voor de villa’s en zijn de
strandbedden te huur met handdoekpakketten
voor het zwembad en het strand.
SATÉ EN KREEFT
Op zijn Ipad toont Schreuders een kijkje
achter de schermen: Deens design, staal, hout,
Chesterfields, wijnkelders onder de trap, open
haarden en, heel bijzonder, biertanks aan het
plafond. Ook buiten is het stijlvol: strandbed-
den, een dakterras, regendouches en een stei-
ger die meters ver het water inloopt, met aan
het einde een paviljoen waar je kan trouwen.
Daar wil iedereen zijn jawoord wel geven.
Inspirate voor Werelds aan het Strand deed
hij op in Saint Tropez en Ibiza. ,,Dit is on-
Nederlands mooi en uniek in de Benelux.
Toch blijft het laagdrempelig. Wij serveren
saté met friet, maar ook kreeft met pasta.
Dus voor elk wat wils! En natuurlijk feesten
en trouwerijen verzorgen, van heel groot tot
heel intiem,’’ vertelt hij enthousiast over de
beachclub die het hele jaar open is. ,,Alles
moet kwalitatief goed zijn. Alleen dan blijven
de mensen komen.’’
AANDACHT
Onmisbaar voor een succesvolle zaak is
goed personeel, zegt Schreuders met nadruk.
In de nieuwe beachclub zal hij vaak aanwezig
zijn, maar ook Werelds aan de Kade, Werelds
In-Side en de cateringtak blijft hij leiden.
,,Mijn partner Miranda is het vaste gezicht
in Oud-Beijerland. Net als in Middelharnis
werken wij daar met een mega-goed team.
Onze gasten merken dat meteen. Onlangs
kreeg ik nog een mail van een zeer tevreden
gast, die ons nog eens vertelde hoe goed hij
bij ons was geholpen en geadviseerd.
Op zulke mensen moet je zuinig zijn,’’
beseft Schreuders. Werelds aan de Kade is
dit jaar bovendien 26-ste geworden bij de
beste terrassen van Nederland en de derde
van Zuid-Holland!
Schreuders is zich bewust van al het werk dat
de opzet van de beachclub met zich meebrengt.
Daarom heeft hij besloten een van zijn beste
vrienden aan te trekken om de keuken perfect
op te zetten. Ook voor de werving en selectie
van nieuw personeel neemt hij een professio-
nal in de arm. ,,Als het moet, kan ik dat zelf
ook allemaal, maar de tijd ontbreekt mij. Alle
Werelds-zaken wil ik evenveel aandacht blijven
geven.’’