Hoeksche Zaken
2014
63
TIME-OUT CATERING & VERHUUR
TIME-OUT CATERING & VERHUUR
Boonsweg 43, 3274 LH Heinenoord, T: 0186-660695, I:
www.timeout.nl,,De combinatie van catering en verhuur in
eigen beheer is vrij uniek in de Hoeksche
Waard,’’ vertelt Koos van Oudheusden,
directeur-eigenaar van Time-Out. ,,Wij
hebben alles op de plank liggen wat de klant
nodig heeft en dat maakt ons heel flexibel.
Voorbereidingen voor een feest gaan vaak
gepaard met de nodige hectiek. Door onze
totaalservice kunnen we snel inspelen op de
wensen van de klant en onverwachte last-
minute-wijzigingen doorvoeren om zo de
klant een beetje te ‘ontstressen’,’’ lacht
Koos van Oudheusden.
Van een Italiaans tapasbuffet tot een over-
kapt springkussen, van een koelkast
Onder:
Op de foto
Koos van Oudheusden,
directeur-eigenaar van
Time-Out
De uitdrukking ‘het leven is een feest maar
je moet zelf de slingers ophangen’ gaat als
het aan Time-Out Catering & Verhuur ligt niet
op. Dit bedrijf biedt haar klanten namelijk een
totaalservice-concept.
Time-Out Catering & Verhuur:
‘Het feest begint bij ons’
tot een podiumwagen en van glaswerk in
alle soorten en maten tot parasols en com-
pleet ingerichte tenten. Noem het maar op,
Time-Out regelt het.
EIGEN KEUKEN
Het bedrijf verzorgt ook catering op maat
en beschikt over een eigen keuken waar
met verse (streek)producten wordt gekookt.
Daarnaast is het enthousiaste Time-Out- team
steeds vaker op beurzen te vinden, zoals de
jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs.
Klanten waarderen de ‘smaak’ van Time-
Out en willen per se dat dit veelzijdige en
klantgerichte bedrijf zowel het culinaire
gedeelte als de aankleding voor haar rekening
neemt. ,,Wij hebben een groeiend klantenbe-
stand, maar je ziet ook dat veel bedrijven ons
inmiddels als een ‘preffered supplier’ zien. Ze
komen steeds terug. Vooral met Kerstmis is
dit goed te zien, het is dan altijd topdrukte,’’
vervolgt Koos.
SAPCENTRIFUGE
Koos van Oudheusden staat aan het roer van
dit hechte familiebedrijf en heeft zijn sporen
ruimschoots verdiend in deze dynamische
business. Hij begon met een patatzaak, die in
twintig jaar tijd is uitgegroeid tot een ijzersterk
‘all-inclusive’ concept.
Hart voor de zaak is het hart voor de klant.
Volgens zijn personeel kan Koos nooit ‘nee’
zeggen tegen de klant. Hij wordt hierop
weleens vriendelijk geattendeerd door zijn
medewerkers. ,,Toch denk ik wel dat deze men-
taliteit ons heeft gebracht waar we nu staan,’’
vertelt Koos.
Time-Out heeft de ambitie om in de toekomst
groter te groeien. Eind 2013 is Tap2Sap overge-
nomen, een bedrijf dat sapcentrifuges levert.
Op dit moment integreert Time-Out deze
activiteit in de bedrijfsvoering om de klanten
van de broodnodige vitamines te voorzien. Jus
d’orange is tenslotte een uitstekende keuze
voor een verantwoord ‘time-out’-momentje.