Background Image
Previous Page  63 / 120 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 63 / 120 Next Page
Page Background

Hoeksche Zaken

2014

63

TIME-OUT CATERING & VERHUUR

TIME-OUT CATERING & VERHUUR

Boonsweg 43, 3274 LH Heinenoord, T: 0186-660695, I:

www.timeout.nl

,,De combinatie van catering en verhuur in

eigen beheer is vrij uniek in de Hoeksche

Waard,’’ vertelt Koos van Oudheusden,

directeur-eigenaar van Time-Out. ,,Wij

hebben alles op de plank liggen wat de klant

nodig heeft en dat maakt ons heel flexibel.

Voorbereidingen voor een feest gaan vaak

gepaard met de nodige hectiek. Door onze

totaalservice kunnen we snel inspelen op de

wensen van de klant en onverwachte last-

minute-wijzigingen doorvoeren om zo de

klant een beetje te ‘ontstressen’,’’ lacht

Koos van Oudheusden.

Van een Italiaans tapasbuffet tot een over-

kapt springkussen, van een koelkast

Onder:

Op de foto

Koos van Oudheusden,

directeur-eigenaar van

Time-Out

De uitdrukking ‘het leven is een feest maar

je moet zelf de slingers ophangen’ gaat als

het aan Time-Out Catering & Verhuur ligt niet

op. Dit bedrijf biedt haar klanten namelijk een

totaalservice-concept.

Time-Out Catering & Verhuur:

‘Het feest begint bij ons’

tot een podiumwagen en van glaswerk in

alle soorten en maten tot parasols en com-

pleet ingerichte tenten. Noem het maar op,

Time-Out regelt het.

EIGEN KEUKEN

Het bedrijf verzorgt ook catering op maat

en beschikt over een eigen keuken waar

met verse (streek)producten wordt gekookt.

Daarnaast is het enthousiaste Time-Out- team

steeds vaker op beurzen te vinden, zoals de

jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs.

Klanten waarderen de ‘smaak’ van Time-

Out en willen per se dat dit veelzijdige en

klantgerichte bedrijf zowel het culinaire

gedeelte als de aankleding voor haar rekening

neemt. ,,Wij hebben een groeiend klantenbe-

stand, maar je ziet ook dat veel bedrijven ons

inmiddels als een ‘preffered supplier’ zien. Ze

komen steeds terug. Vooral met Kerstmis is

dit goed te zien, het is dan altijd topdrukte,’’

vervolgt Koos.

SAPCENTRIFUGE

Koos van Oudheusden staat aan het roer van

dit hechte familiebedrijf en heeft zijn sporen

ruimschoots verdiend in deze dynamische

business. Hij begon met een patatzaak, die in

twintig jaar tijd is uitgegroeid tot een ijzersterk

‘all-inclusive’ concept.

Hart voor de zaak is het hart voor de klant.

Volgens zijn personeel kan Koos nooit ‘nee’

zeggen tegen de klant. Hij wordt hierop

weleens vriendelijk geattendeerd door zijn

medewerkers. ,,Toch denk ik wel dat deze men-

taliteit ons heeft gebracht waar we nu staan,’’

vertelt Koos.

Time-Out heeft de ambitie om in de toekomst

groter te groeien. Eind 2013 is Tap2Sap overge-

nomen, een bedrijf dat sapcentrifuges levert.

Op dit moment integreert Time-Out deze

activiteit in de bedrijfsvoering om de klanten

van de broodnodige vitamines te voorzien. Jus

d’orange is tenslotte een uitstekende keuze

voor een verantwoord ‘time-out’-momentje.