Hoeksche Zaken, zomer 2021

HOEKSCHE ZAKEN 25 Wie? Carola Post Wat? Social influencer (@ikzetdehoekschewaardopde kaart / @foodbylolaskitchen) Doel? Al kokend de Hoeksche Waard promoten Als culinair docent op een mbo-school weet Carola wat lekker eten is. Ze houdt daarnaast ook van wandelen. En waar kun je nu mooier wandelen dan op ons prach- tige eiland? “De Hoeksche Waard heeft zo- veel te bieden. Niet alleen qua natuur, maar ook qua bijzondere initiatieven. Tegen dit prachtige decor maak ik foodvlogs. In eerste instantie op eigen initiatief, met als doel om de Hoeksche Waard op de kaart te zetten. Inmiddels vlog ik ook in opdracht van verschillende bedrijven, waaronder het landelijke platform Slagerspassie. Kijkers genieten niet alleen van de lekkerste vleesgerechten, maar ontdekken meteen hoe mooi en leuk ons eiland is. Daarnaast werk ik bij voorkeur zoveel mogelijk met lokale producten. Ik bezoek bijvoorbeeld al vloggend de boeren in de regio en maak eventueel ter plekke een heerlijk gerecht, met het boerenbedrijf en/of de landerijen op de achtergrond. Of wat denk je van een online kookworkshop op de camping? Dat betekent gratis reclame voor de eigenaar. Met mijn vlogs wil ik bijdragen aan de bekendheid van de Hoeksche Waard en mooie ondernemersinitiatieven in de spotlight zetten.” Sinds begin dit jaar is Carola ook regelma- tig te horen bij Omroep HW, waar ze de lekkerste gerechten deelt met de luisteraars. Ook hier blijven lokale initiatieven niet onbesproken. Wat denk je bijvoorbeeld van een patatje stoofvlees, gemaakt van Hoeksch Vlees en aardappelen van Beleef het en Eet het, beide uit Strijen. Eet smakelijk! EEN SMAAKMAKENDE HOEKSCHE WAARD

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=